Geld Verdienen met Opinionbar? Check Hier Ons Onafhankelijk Onderzoek

Geld verdienen met je mening geven, waarom niet? Er is een grote hoeveelheid aan bedrijven die graag jouw mening wil over hun producten en diensten en hier zelfs voor wil betalen. Het is een gemakkelijke en vaak snelle manier om wat bij te verdienen. Opinionbar is een online testing community die ervoor zorgt dat klanten hun mening geven en bedrijven daardoor hun producten en diensten kunnen verbeteren. Lees hier wat Opinionbar precies is, hoe je geld kunt verdienen met Opinionbar en ons onafhankelijk onderzoek naar of Opinionbar het proberen waard is.

Wat Is Opinionbar?

OpinionBar is een toonaangevende internationale online testcommunity, beheerd door MetrixLab, één van ’s werelds snelst groeiende online marktonderzoekbureaus.

OpinionBar nodigt haar leden per e-mail uit voor betaalde enquêtes die online worden gehouden en haar leden in staat stellen op een natuurlijke en comfortabele wijze deel te nemen – thuis of waar ze ook willen. We beloven dat er geen vervelende telefoontjes zullen zijn en geen onnatuurlijke en storende invloeden.

Begin 1999 richtte OpinionBar zich voornamelijk op het houden van enquêtes over websites en hoe goed deze websites werkten. Tegenwoordig worden honderdduizenden OpinionBar-leden maandelijks naar hun mening gevraagd over diverse onderwerpen, waaronder producten, advertenties, websites en diensten.

Als lid word je uitgenodigd voor verschillende enquêtes. Niet alleen de gebruikelijke vragenlijsten komen langs, maar Opinionbar nodigt je ook uit om producten thuis te proberen (en ze meestal ook te houden), mee te doen aan game-achtige enquêtes, afbeeldingen te doorspitten en als eerste gloednieuwe websites en tv-commercials te bekijken en beoordelen.

Hoe Jacko met 1-2 uur per week duizenden euro’s per maand verdient

Ontdek het beste verdienmodel om een passief inkomen op te bouwen op het internet en dat:

  • Zonder technische kennis
  • Zonder product
  • Zonder opstartkosten
  • Zonder te adverteren
  • Zonder vooropleidingen

Start hier met het verdienen van duizenden euro’s per maand

Hoe werkt Opinionbar?

Nu je weet hoe Opinionbar is opgestart en wat je een beetje kunt verwachten, is het natuurlijk nog de vraag hoe het precies in zijn werk gaat. Om in aanmerking te komen voor een lidmaatschap van OpinionBar is vrij weinig nodig. Het abonnement is helemaal gratis en staat open voor iedereen van 18 jaar of ouder.

Zodra je je hebt aangemeld, kun je gaan starten met de enquêtes. Je ontvangt via Opinionbar alleen uitnodigen van Opinionbar en dus niet van derden. Ze zullen je contactgegevens nooit aan anderen geven, uitlenen, verhuren of verkopen. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je honderden spammails binnenkrijgt nadat je je hebt aangemeld.

Via Opinionbar is het zo dat hoe beter en vollediger je profiel is ingevuld, hoe meer geld je kunt verdienen. Op die manier kan Opinionbar namelijk de meest relevante enquêtes voor jou uitzoeken en kun je dus ook meer enquêtes ontvangen. Op die manier kun je ook meteen meer geld verdienen via Opinionbar.

Wat ook fijn is aan Opinionbar, is dat iedereen in je huishouden kan meedoen. Aangezien het allemaal online is, is het niet zo dat je niet met twee mensen op hetzelfde adres kunt deelnemen aan de enquêtes. Het enige dat belangrijk is, is dat de andere mensen in je huishouden ouder dan 18 jaar zijn en zich registreren bij Opinionbar met hun eigen gegevens en e-mail et cetera.

Het is van belang dat je de juiste gegevens invult als je je aanmeldt. Je kunt de meeste gegevens namelijk niet meer aanpassen. Enkel je e-mail en je adres zijn nog na inschrijving aan te passen. Let dus goed op bij het opvullen van je geboortedatum, land, geslacht et cetera. Mocht je je wachtwoord kwijt zijn, dan is dit allemaal makkelijk weer te veranderen met de functie “wachtwoord vergeten”. Voor vragen kun je altijd mailen naar [email protected].

Hoe gebruikt OpinionBar je persoonlijke gegevens?

Aangezien dit toch altijd als een heel belangrijk punt wordt gezien, willen we je nogmaals laten weten dat uit ons onderzoek is gebleken dat het echt wel veilig is om je gegevens met Opinionbar te delen.

Je naam, adres, e-mail en geboortedatum worden geclassificeerd als “herkenbare persoonlijke informatie” en zullen nooit worden verhuurd, gedeeld, verhandeld of verkocht aan derden.

Postcode, stad, geslacht en geboortejaar kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt om je uit te nodigen voor gerichte enquêtes (bijvoorbeeld voor een enquête over het openbaar vervoer in de regio waar je woont). Deelname aan enquêtes blijft en is altijd anoniem volgens Opinionbar, en je naam, e-mailadres en woonadres worden dus niet aan derden doorgegeven.

Hoe beschermt OpinionBar je privacy?

Privacy is voor Opinionbar erg belangrijk.

De website van Opinionbar maakt gebruik van SSL, de industriestandaard om gegevens te versleutelen voordat ze via internet worden verzonden.

Zo ben je er heel zeker van dat je gegevens niet zomaar op het internet belanden.

Kun je je uitschrijven voor OpinionBar?

Natuurlijk! Dit kan heel gemakkelijk via de uitschrijfknop! Je bent er dus ook zo weer vanaf mocht je er genoeg van hebben en niet meer willen deelnemen aan de enquêtes en andere vragenlijsten van Opinionbar.

Meedoen aan de enquêtes/vragenlijsten van Opinionbar

Als er enquêtes of vragenlijsten voor je zijn, ontvang je die via een e-mail. Daarnaast kun je ook alle beschikbare vragenlijsten bekijken in je account onder het kopje “enquêtes”. Het is dus gemakkelijk en het spreekt voor zich hoe het allemaal werkt.

De lengte van de enquêtes

De lengte van de enquêtes verschilt natuurlijk. De ene is wat langer dan de andere, maar Opinionbar zorgt ervoor dat je van tevoren altijd een schatting krijgt van de lengte van de enquête die je toegestuurd hebt gekregen. Over het algemeen heb je de enquêtes binnen 10 minuten wel afgerond.

Afhankelijk van de lengte van het onderzoek en de gewenste doelgroep geeft Opinionbar de incentive details (ofwel wat je krijgt voor de enquête) in de uitnodiging. Als je in aanmerking komt en de enquête invult, wordt je account gecrediteerd zodra de enquête niet meer beschikbaar is.

Geen enquêtes afmaken

Voor sommige onderzoeken zoekt Opinionbar een zeer specifieke doelgroep (denk bijvoorbeeld aan veganistische mensen, studenten et cetera). Als je niet tot deze groep behoort, stopt de enquête al na aantal vragen (gewoonlijk al binnen een minuut) en wordt je account gecrediteerd met een kleinere beloning (meestal € 0,10).

Het is natuurlijk logisch dat je geen enquête krijgt waarvoor je niet geschikt bent. Het is dan een fout van Opinionbar en daardoor krijg je toch nog een klein bedrag (die €0,10 bijvoorbeeld) toegestuurd om je te compenseren. Neem deel aan alle profielonderzoeken zodat Opinionbar de uitnodigingen voor onderzoeken beter kan afstemmen op wie je bent en waar je vaak gebruik van maakt/verstand van hebt.

Geen enquêtes ontvangen

Het kan zijn dat je soms geen enquêtes ontvangt. Hier kunnen verschillende redenen voor zijn. Zorg allereerst dat je Opinionbar hebt toegevoegd aan je adresboek om te voorkomen dat uitnodigingen in je map met ongewenste e-mail terechtkomen.

Zorg er daarnaast voor dat je deelneemt de profielonderzoeken van Opinionbar. Ten slotte, als je zes maanden niet hebt gereageerd op de enquête-uitnodigingen van Opinionbar, word je automatisch uitgesloten van het ontvangen van nieuwe uitnodigingen totdat je je weer eens aanmeldt op de website en (opnieuw) deelneemt aan een profielonderzoek. Het is dus ook vooral aan jezelf hoeveel geld je verdient.

Betalingen Via Opinionbar

Via Opinionbar kun je zien hoe je wordt uitbetaald door in te loggen op je gebruikersaccount, en naar “Beloningen” te gaan om te zien welke beloningen worden aangeboden in het land waar je woont. Als je aan de minimumvereisten voor contant geld voldoet, kun je je beloning inwisselen.

Wanneer ontvang ik mijn betaling?

Opinionbar verwerkt PayPal-betalingen op de 1e en 16e van elke maand, behalve in het weekend en op feestdagen, wanneer betalingen worden verwerkt op de eerste werkdag die er direct op volgt.

Als je op de 1e tot de 15e van de maand (Eastern Standard Time) je opbrengsten inwisselt voor PayPal, ontvang je je betaling op de 16e. Als je je opbrengsten inwisselt tussen de 16e en de 31e van de maand (Eastern Standard Time), ontvang je je betaling op de 1e. Andere beloningskaarten (tegoedbonnen et cetera) worden meteen via e-mail toegestuurd.

Als je een uitbetaling hebt aangevraagd, moet je je account even controleren om te zien of de transactie is geslaagd. Als je hierbij meer hulp nodig hebt, kun je een e-mail sturen naar [email protected].

Mocht je geen PayPal-account hebben, dan worden de beloningen op een andere manier verzonden. De beloningen worden verzonden naar het account dat aan je e-mailadres is gekoppeld. Als je een PayPal-account hebt onder een ander e-mailadres, voeg dan het e-mailadres toe dat je gebruikt bij OpinionBar. Je kunt meerdere e-mailadressen aan iedere PayPal-rekening koppelen. Als je geen PayPal-account hebt, ontvang je een e-mail van PayPal met instructies voor het openen van een account om je beloningen te ontvangen.

Een PayPal-account aanmaken is heel gemakkelijk, dus ons advies zou zijn dit zeker even aan te maken mocht je deel willen nemen aan dergelijke enquêtes. Ook bij andere online communities wordt dit namelijk vaak gevraagd.

Onderzoek Opinionbar

Nu je vrijwel alles weet wat over Opinionbar te weten valt, gaan we over naar het onafhankelijk onderzoek dat we hebben gedaan. We kunnen al aangeven dat we over het algemeen zeer tevreden zijn over Opinionbar.

Hier een aantal van de voor- en nadelen:

  • De enquêtes zijn iets langer dan bij andere online testpanels. Daarom is Opinionbar ook een aangename aanvulling op andere websites.
  • De vergoeding die je per enquête krijgt, is goed. Meestal is dit minimaal 1 euro en dat komt niet veel voor. Opinionbar is één van de hoogstbetaalde online testcommunities.
  • Uitbetalen gaat vrijwel altijd goed. Er zijn weinig tot geen recensies te vinden waarbij mensen aangeven dat ze niet uitbetaald worden. Eerst was de betaling via de bankrekening, maar tegenwoordig gaat dit dus, zoals eerder al beschreven, via PayPal.
  • De vragenlijsten/enquêtes zijn wel een beetje herhalend. Je krijgt veel dezelfde vragen en het laden van de volgende vraag duurt vaak best wel even. Sommige mensen vinden daarom dat ze niet goed door kunnen werken en snel de enquêtes af kunnen ronden om zo aan de volgende te beginnen.

Is Opinionbar betrouwbaar?

Als je op internet op zoek gaat naar reviews, zijn er best wat negatieve te vinden over Opinionbar. De negatieve reviews zijn echter voornamelijk van een aantal jaar geleden. De meeste nieuwe reviews van Opinionbar vallen positief uit en de meesten ervaren Opinionbar als een betrouwbaar en fijn panel.

Ook uit onze eigen ervaring is gebleken dat er veel voordelen zijn en dat het grootste nadeel eigenlijk alleen is dat de vragenlijsten soms wat herhalend en lang zijn. Belangrijke voordelen zijn dat je beloningen snel worden bijgeteld en toegekend op je accountsaldo. Hierbij vinden er geen fouten plaats, is de service snel en vind er geen vertraging plaats.

Natuurlijk is het verder zeer belangrijk dat het bedrag wordt overgemaakt naar de bankrekening waarop jij het graag wilt hebben. Natuurlijk duurt dit in de meeste gevallen wel eventjes, maar dat is wel vaker bij bedrijven die geld moeten overmaken. Het belangrijkst is dat het altijd overgemaakt wordt en je dus kunt gaan genieten van het bedrag dat je hebt verdiend.

Verder maakt Opinionbar het altijd heel duidelijk dat ze met jouw privacy en de veiligheid van jouw persoonsgegevens correct omgaan. Hiervoor heeft Opinionbar zelfs erkenningen en certificaten.

We kunnen er dus vrij kort over zijn: Opinionbar verdient volgens ons een maximale score op betrouwbaarheid! Als je wat wilt bijverdienen is Opinionbar zeker het proberen waard. Het geeft de hoogste bedragen voor de enquêtes en de betalingen verlopen altijd vlekkeloos. Geen reden dus om Opinionbar niet eens kans te geven en te kijken wat het je kan bieden!

Mocht je Opinionbar na een tijdje zat zijn, kun je altijd heel gemakkelijk je account weer opzetten en een ander online testpanel uitproberen. Wij verwachten echter dat je jezelf wel zult vermaken met de enquêtes van Opinionbar en dat je zult genieten van de bedragen die ermee kunt verdienen!

Mocht je je meteen willen inschrijven, dan kan dat via deze link die je naar opinionbar.com brengt:

https://www.opinionbar.com/Home/LogIn?ReturnUrl=%2fMs%2fSurveys

VIDEO: Hoe een leek binnen no-time duizenden per maand kan verdienen

Ontdek de gedetailleerde stap-voor-stap methode waarmee zelfs de grootste kluns een passief goed inkomen via het internet kan verdienen.

Geen technische kennis, hoge kosten, website of hoge kosten vereist.

Ontdek meer over dit perfecte verdienmodel

Frank Sanders

Hoi, ik ben Frank Sanders, ik ben deskundige op het gebied van geldzaken. Ik heb duizenden mensen geholpen om financieel onafhankelijk te worden. Op deze website laat ik zien hoe iedereen vanuit huis een inkomen kan verdienen en financieel sterker kan worden.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *