Geld Verdienen met Thuiswerken? Lees Hier 15 Tips van Onze Expert

COVID-19 heeft ertoe geleid dat veel bedrijven hun werknemers aanbevelen om vanuit huis te werken. Voor velen is werken op afstand een nieuwe realiteit en is het dus even wennen. Toch zijn er ook mensen die heel graag vanuit huis werken en al langer het idee hadden om hiermee te starten.

Je kunt op oneindig veel manieren geld verdienen met thuiswerken, dus waarom zou je het niet uitproberen? Of het nu uit vrije keuze of uit noodzaak wordt gedaan, thuiswerken heeft zo zijn voordelen, zoals het vermijden van je dagelijkse woon-werkverkeer. Maar het betekent ook dat het aan jou de taak is om jezelf te motiveren en net zoveel uit je tijd te halen als in een kantooromgeving.

Hieronder vind je een paar tips (van onze expert!) voor het thuis werken zodat je het beste uit de thuiswerk-situatie kunt halen.

4 Tips Voor de Beste Manier om Thuis te Werken van Onze Expert

Als je vanuit huis wilt werken, is het belangrijk dat je je hier op voorbereid. Zoals al benoemd is het jouw taak om ervoor te zorgen dat je gemotiveerd en geconcentreerd blijft tijdens het werk. Anders wordt geld verdienen met thuiswerken erg lastig en van korte duur.

Hieronder geven we je de tips voor hoe je je kunt voorbereiden voor het thuiswerken. Als je de volgende tips opvolgt zal het geld verdienen met thuiswerken makkelijker worden dan ooit!

Hoe je met 1-2 uur per week duizenden euro’s per maand kan verdienen

Ontdek het beste verdienmodel om een passief inkomen op te bouwen op het internet en dat:

  • Zonder technische kennis
  • Zonder product
  • Zonder opstartkosten
  • Zonder te adverteren
  • Zonder vooropleidingen

Start hier met het verdienen van duizenden euro’s per maand

1.     Creëer ‘werk’-triggers voor je hersenen

Wanneer je op kantoor werkt, helpt de dagelijkse routine van voorbereiden je hersenen zich ook voor te bereiden op de dag. Wanneer je op afstand werkt, kunt je ‘start de dag’-triggers maken die je hoofd op een vergelijkbare manier voorbereiden op het werk, zoals sporten, het nieuws lezen of koffie zetten.

Een werkruimte kan ook de sleutel zijn tot succesvol geld verdienen vanuit huis. Als je overal kunt gaan zitten en productief kunt zijn, is dat geweldig. Als je echter meer structuur nodig hebt, kan het creëren van een aangewezen werkruimte – of het nu een aparte kamer, een volledig gevuld bureau of gewoon een schoon deel van je keukentafel is – je brein vertellen dat je op de plek bent waar je productief bent en alleen werkt.

Even over afleidingen: ze vormen een van de grootste uitdagingen bij het werken op afstand. Om je hersenen in de juiste modus te brengen en houden, moet je tijdens je werktijd geen niet-werk gerelateerde taken uitvoeren. Plan bijvoorbeeld een aparte tijd in om de was te doen in plaats van alvast een wasje te draaien terwijl je een nog aan het werken bent.

2.     Blijf gemotiveerd met een lijst

Een eenvoudige takenlijst kan wonderen voor je doen om je zowel georganiseerd, gemotiveerd als productief te houden terwijl je vanuit huis werkt. Denk bij het maken van je lijst na over grote lange termijn doelen, zoals het afronden van een project, maar ook over kleine doelen, zoals het voltooien van taken die tot dat grote doel leiden.

Als je die kleinere doelen afvinkt, weet je dat je vooruitgang boekt, wat je de hele dag door positieve bekrachtiging geeft. En werk voelt veel beter te doen als het niet allemaal een gigantische taak is.

Schrijf of typ je lijst uit in plaats van het gewoon in je hoofd te hebben.

3.     Creëer een proces voor samenwerking

Thuiswerken lijkt misschien een solo-ervaring, maar het gaat meestal nog steeds om een bepaalde interactie met anderen, of het nu gaat om een ontmoeting met je team, opdrachten krijgen, beslissingen nemen of feedback geven en ontvangen. Het is dus belangrijk om ook methoden voor samenwerking in te stellen terwijl je op afstand werkt. Je kunt een hele business maken van het geld verdienen met thuiswerken!

4.     Maak voor alles een schema

Werken op afstand vereist een schema dat lijkt op een normale kantoorbaan, behalve dat je de enige bent die jezelf verantwoordelijk houdt. Dat betekent niet dat je hele dag alleen aan het werk hoeft te zijn (het is eigenlijk belangrijk om regelmatig pauzes te nemen om jezelf mentaal, fysiek en emotioneel op te frissen), alleen dat alle niet-werkende activiteiten ook moeten worden gepland.

Houd bij het maken van je schema rekening met de andere verplichtingen in je leven en zoek een routine waarmee je ook voor die verplichtingen kunt zorgen. Als je een kind hebt, zorg er dan voor dat hun zorg in je schema past, bijvoorbeeld door het brengen naar en halen van school te blokkeren. Als je aan sport doet of vrijwilligerswerk doet, maak dan tijd vrij om voor of na deze activiteiten te werken.

15 Tips van Onze Expert Voor Geld Verdienen met Thuiswerken

Zoals al eerder benoemd is er een oneindigheid aan manieren waarop je vanuit huis geld kunt gaan verdienen. Hieronder zullen we je de beste tips en manieren geven van onze expert om geld te verdienen met thuiswerken!

1.     Accountbeheer

Accountmanagementtaken kunnen gemakkelijk vanuit huis worden gedaan, aangezien de belangrijkste taak het beheren van klantrelaties betreft. Accountmanagers kunnen telefoon-, e-mail- en persoonlijke bezoeken gebruiken om ervoor te zorgen dat klanten van het bedrijf tevreden zijn.

Als je al ervaring hebt met accountbeheer en nu even zonder werk zit of dit nog verder wilt uitbreiden, is dit zeker een mogelijkheid voor het verdienen van geld met thuiswerken.

2.     Boekhouding en financiën

Boekhoudkundige en financiële banen kunnen een ontzettend veel opties bieden om geld te verdienen met thuiswerken. Belastingadviseurs, boekhouders, financiële assistenten, accountants en nog anderen in deze branche, zijn enkele opties voor het werken op afstand.

Deze rollen vereisen wel in de meeste gevallen ervaring in financiën, maar vele kunnen 100% vanuit huis worden vervuld. Als je hier dus al ervaring mee hebt, is dit dé manier om geld te verdienen met thuiswerken!

3.     Administratief

Veel teams en personen die op zoek zijn naar administratieve ondersteuning, laten toe dat het werk vanuit huis wordt gedaan. Administratieve specialisten, uitvoerende assistenten, en programmacoördinatoren zijn enkele veel voorkomende functietitels die vanuit huis worden gedaan. Voor veel van deze rollen heb je slechts een middelbare schooldiploma nodig.

Dit is dus zeker een goede optie voor als je een extra zakcentje wilt verdienen naast je reguliere baan. Je hebt er namelijk vaak geen ervaring voor nodig en dat maakt het een mooie manier om geld te verdienen met thuiswerken!

4.     Consulting

Consulting biedt grote flexibiliteit in de hoeveel die je werkt en in je werkschema. Deze baan stelt mensen in staat hun ervaring en kennis met anderen te delen om hun privé en zakelijk leven stukken te verbeteren.

Ze gebruiken vaak tools zoals enquêtes en interpersoonlijke studies om problemen vast te stellen en oplossingen voor te stellen en training of coaching te bieden. Dit kan uiteraard allemaal vanuit huis!

5.     Computer en IT

Computer- en IT-banen is natuurlijk een open deur intrappen voor werk vanuit huis. Deze klussen kunnen volledig op afstand worden gedaan, omdat ze sterk afhankelijk zijn van computerwerk. Technische ondersteuning en zelfs technisch schrijven zijn twee geweldige opties om thuis geld te verdienen.

6.     Gegevensinvoer

Gegevens-invoerprofessionals werken vaak als onderdeel van een team en kunnen worden gevraagd om in te loggen op het databasesysteem van een bedrijf om gegevens in te voeren of toegang te krijgen tot gegevens voor andere doeleinden. Afhankelijk van de werkgever en de branche, kunnen een middelbare schooldiploma en aanvullende certificering de minimumopleidingseisen zijn.

Het is een functie waarmee je goed geld kunt verdienen met thuiswerken.

7.     Klantenservice

Als je thuis geld wilt verdienen met klantenservice, heb je voor veel banen wederom slechts een middelbare schooldiploma of iets wat daaraan gelijk is nodig. Voor sommige banen in de klantenservice kan een hbo-diploma of een universitair diploma vereist zijn. Klantenservicetaken vanuit huis omvatten het gebruik van telefoon, berichten, e-mail en sociale media om vragen van klanten te beantwoorden en informatie en hulp te bieden. Het enige wat je dus nodig hebt, is een computer en een mobiele telefoon. Dit maakt het een makkelijke functie om uit te voeren wanneer je thuis wilt werken en hier geld mee wilt verdienen.

8.     Leraar of tutor

Je hebt vrijwel zeker ten minste een bachelor-diploma nodig om in aanmerking te komen voor veel online onderwijstaken voor basisscholen, universiteiten en andere virtuele onderwijsorganisaties. Toch kun je ook, wanneer je ergens nu eenmaal heel goed in bent, een eigen blog/website beginnen waarom je jouw kennis (tegen een bepaalde prijs uiteraard) deelt met anderen.

Onderwijs op afstand en bijlessen kunnen geweldig zijn om parttime of als bijbaan te doen, aangezien dergelijke functies vaak slechts een paar uur per week nodig hebben. Het is dus heel gemakkelijk een leraar te zijn (in wat dan ook) naast de baan die je (mogelijk) al hebt.

9.     Marketing

Het marketingveld is super voor banen op afstand en banen die op projectbasis of parttime kunnen worden gedaan, waardoor het een ideale manier is om met thuiswerken geld te verdienen. Marketingprofessionals promoten en informeren anderen over producten en diensten. Werken met online inhoud, sociale media en gedrukte materialen is gebruikelijk voor marketingtaken.

Werken met die online inhoud en sociale media kan uiteraard prima vanuit huis en dus is ook marketing een super manier om geld te verdienen met thuiswerken.

10.  Transcriptie

Transcriptietaken bieden veel opties om geld te verdienen met thuiswerken, als freelancer en met flexibele uren. Deze rol vertaalt meestal audiobestanden naar tekst. Certificering als transcriptor en bekendheid met transcriptieprogramma’s zoals Express Scribe zullen je een voorsprong geven op de concurrentie. Het zijn echter vaak geen vereisten! Voor iedereen is het dus mogelijk om aan de slag te gaan als transcriptor.

11.  Project management

Projectmanagers ontwikkelen vereisten, budgetten en planningen voor de projecten van een organisatie. Ze zorgen ervoor dat projecten op tijd worden afgerond en kunnen samenwerken met interne en externe klanten en leveranciers. Projectmanagers kunnen fulltime of op projectbasis werken vanuit huis.

12.  Medische facturering en medische codering

In een tijdperk van ouder wordende babyboomers en veranderende gezondheidswetten, bieden medische codering en factureringstaken relatief goede manieren om vanuit huis geld te verdienen. Zeker als je er al ervaring mee hebt, zonder ervaring kun je helaas niet aan de slag met facturering en codering.

Het met een zeer hoge mate van nauwkeurigheid invoeren van medische patiëntgegevens is de hoofdtaak van een codeeropdracht. En het is super belangrijk dit ook nauwkeurig te doen. Medische factureringsprofessionals voeren voornamelijk betalings- en verzekeringsgegevens in met betrekking tot medische zorg en procedures. Het enige wat je nodig hebt is een computer en het is dus een goede manier om thuis geld te verdienen.

13.  Verkoop

Verkoopprofessionals kunnen vanuit huis geld verdienen door nauw samen te werken met klanten om hen te helpen behoeften te identificeren en producten of diensten te introduceren die aan die behoeften voldoen. Mogelijk zijn er ook verkoopquota waaraan moet worden voldaan. Verkoopvertegenwoordiger, verkoopmanager, bedrijfsontwikkelingsmanager, accountmanager zijn enkele veel voorkomende functietitels.

14.  Schrijven en redigeren

Schrijven is een van de beste thuiswerkzaamheden, en het redigeren (redactioneel werk) staat zeker weten op een mooie tweede plek. Veel werkgevers zoeken naar ervaren schrijvers van inhoud die voorbeelden van hun gepubliceerde werk kunnen geven, online of op andere platforms.

Sommige wervingsmanagers zijn op zoek naar bewezen bewerkingsvaardigheden of een specialiteit. Maar als je goed kunt schrijven en dit ook echt kunt bewijzen, kun je vaak veel schrijfwerk gewoon vanuit huis verrichten naast je baan of zelfs als reguliere baan.

Het is dus een van de beste manieren op geld te verdienen met thuiswerken.

15.  Virtuele assistent

Werken als virtuele assistent kan een goede manier zijn om die vaardigheden te gebruiken om thuis geld te verdienen. Mogelijk word je gevraagd om administratieve vaardigheden te gebruiken om een ​​leidinggevende of een team te helpen bij het beheren van planningen, reizen, telefoontjes, e-mail en opnames. Dit kan uiteraard prima vanuit huis.

Ook een virtuele assistent zijn kan je dus helpen met goed geld te verdienen met thuiswerken!

VIDEO: Hoe een leek binnen no-time duizenden per maand kan verdienen

Ontdek de gedetailleerde stap-voor-stap methode waarmee zelfs de grootste kluns een passief goed inkomen via het internet kan verdienen.

Geen technische kennis, hoge kosten, website of hoge kosten vereist.

Ontdek meer over dit perfecte verdienmodel

Frank Sanders

Hoi, ik ben Frank Sanders, ik ben deskundige op het gebied van geldzaken. Ik heb duizenden mensen geholpen om financieel onafhankelijk te worden. Op deze website laat ik zien hoe iedereen vanuit huis een inkomen kan verdienen en financieel sterker kan worden.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *