Thuiswerken en Slapend Rijk Worden In Je Pyjama

Thuiswerken is een droom van heel veel Nederlanders. Iedereen wil graag om 10:00 zijn bed uitrollen, een kop koffie zetten, rustig douchen en beginnen met werken.

De andere droom van veel mensen is rijk worden. Zo rijk, dat het begint te stinken.

In dit artikel ga ik deze 2 ultieme dromen combineren en ga ik jou uitleggen hoe jij rijk kunt worden door het werken van halve dagen vanuit de comfort van je eigen huis.

De voordelen van thuiswerken in je pyjama

Oost west, thuis best. Het is de uitspraak die exact aanstipt waarom thuiswerken zo ontzettend populair is. Iedereen wil graag werken vanuit zijn eigen woning.

Het koffiezetapparaat staat op een logische plek, niemand beoordeelt je slechte humeur en je hoeft niet te pretenderen dat je werkt op het moment dat je baas binnenwandelt.

Omdat dit niet allemaal legitieme redenen zijn om thuis te werken, hebben werknemers de volgende 6 voordelen bedacht:

 1. Geen reistijd en geen reiskosten
 2. Minder ziekteverzuim
 3. Hogere productiviteit
 4. Structurele kostenbesparing
 5. Duurzamer
 6. Niet te laat op het werk

Ik twijfel zelf over de hogere productiviteit, maar de andere voordelen zijn allen voordelig voor de werkgever. Het zijn de redenen, die werkgevers overhalen om werknemers thuis te laten werken. Beide partijen blij.

Jij en ik weten beide, dat je gewoon af en toe een beetje wil werken in je pyjama, zonder de aanwezigheid van die vervelende collega’s en je baas.

Wanneer ik jou zou vertellen dat thuiswerken ook kan zonder baas en met een goed salaris? In dat geval wordt jij vast ontzettend enthousiast. Ik ga je uitleggen, hoe jij kunt werken in je pyjama en slapend rijk kunt worden.

Hoe je met 1-2 uur per week duizenden euro’s per maand kan verdienen

Ontdek het beste verdienmodel om een passief inkomen op te bouwen op het internet en dat:

 • Zonder technische kennis
 • Zonder product
 • Zonder opstartkosten
 • Zonder te adverteren
 • Zonder vooropleidingen

Start hier met het verdienen van duizenden euro’s per maand

Thuiswerken zonder een baas

Thuiswerken wordt vaak gelinkt met de activiteiten die je voor een baas doet. In plaats van werken op kantoor, kies je ervoor – in overleg met je baas – om 1 of 2 dagen in de week thuis te werken.

De kinderen hoeven geen oppas en je kunt ‘rustig’ werken. Thuiswerken hoeft echter niet altijd voor een baas. Er zijn veel manieren om geld te verdienen vanuit huis, zonder de tussenkomst van een baas.

Natuurlijk kun je een eigen bedrijf in je woning starten. Dit is een optie, maar het vereist nog steeds direct contact met mensen, waardoor je gebonden bent aan tijden en een representatief uiterlijk. Ik wil je wijzen op 5 manieren om op freelance basis vanuit huis te werken:

 1. Webdeveloper
 2. Schrijver
 3. Klantenservice
 4. Softwareontwikkeling
 5. Online marketing

Voor de bovenstaande 4 manieren heb je kennis nodig. Je kunt niet zonder kennis en kunde gaan werken als softwareontwikkelaar of jezelf een schrijver noemen. Het zijn activiteiten waarvoor je ervaring en talent moet combineren.

De manier om geld te verdienen via thuiswerk op freelance basis is online marketing. Het voordeel van deze manier is dat je er rijk mee kunt worden. Stinkend rijk!

Rijk worden vanuit de comfort van jouw huis

Iedereen wil rijk worden vanachter zijn laptop. Ik doe exact hetzelfde. Ik ben een schrijver, omdat ik het leuk vindt, maar ik verdien het echte geld met de online marketing.

Ruim 2 jaar geleden kwam ik voor het eerst in aanraking met online marketing. Na een mislukte studie, kwam ik aanraking met jeugdvrienden.

Ze vertelden over de manier om rijk te worden. Via het internet waren ze bezig met de verkoop van andermans producten. Ze maakten reclame voor producten en kregen commissie voor elk verkocht product.

Ze vertelden mij, dat ze via het videoprogramma Geld Gorilla Geheimen fantastische tips kregen om geld te verdienen via online marketing.

In eerste instantie geloofde ik niet dat deze techniek zou werken, maar het tegendeel bleek de waarheid. Ik stortte mij volledig op de verkoop van producten via mijn eigen YouTube kanaal.

Vanuit huis werken via YouTube marketing

Ik maakte reclame voor de verkoop van een e-boek over relatietherapie en sprak daarmee een grote groep Nederlanders aan.

Na een intensieve eerste maand, begon het geld te lopen. Koppels vonden en vinden nog steeds mijn promotiefilmpjes op YouTube. Naar aanleiding van die flimpjes klikken ze door naar de webshop en kopen ze het product.

Ik ontvang een commissie van bijna 70% voor elk e-boek dat ik verkoop. Het biedt mij de volgende voordelen:

 • Ik had geen startbudget nodig. Iedere cent is pure winst
 • Ik kan oneindig veel geld verdienen.
 • Mijn inkomen is passief. Ik investeer eenmalig tijd voor geld.
 • Ik heb de ultieme vrijheid. Bepaal mijn eigen tijd.

Binnen een maand bouwde ik al een stabiel salaris op, dat ik vervolgens heb kunnen uitbreiden vanuit huis.

Online marketing op een idyllisch strand in Thailand

Het grappige is dat ik op het moment op een terras in Thailand zit, op 100 meter van het strand. Als je mogelijkheid hebt om thuis te werken, dan heb je ook de optie om overal in de wereld te werken. Alle plekken met internet zijn potentiële werkplekken.

Ik kwam op een bepaald moment namelijk in een sleur. Ik werkte 3-4 uur per dag en had daarna niets meer te doen. Mijn vrienden werken in een 9-5 baan en ik zat thuis niets te doen.

Vorige maand werd het mij te veel en besloot ik mijn koffers te pakken. Ik leef nu als een koning in Thailand, spek mijn banksaldo en kom elke dag in aanraking met vakantievierende Nederlanders.

Elke dag kan ik aan het strand liggen, rondrijden op mijn scooter en eten in de meest luxueuze restaurants. Allemaal dankzij Geld Gorilla Geheimen!

Geld Gorilla Geheimen bestellen en wordt rijk vanuit huis!

Wil jij ook thuiswerken of op een mooi strand in Thailand? Ga dan vandaag nog aan de slag met de tips en trucs uit het videoprogramma Geld Gorilla Geheimen!

Binnen de kortste keren leer jij, hoe je geld kan verdienen aan de hand van de promotie van andermans producten.

Klik hier voor meer informatie

Vond je dit artikel interessant en hulpvol? Verleen ons dan een gunst door dit artikel te liken of te delen met je vrienden.

VIDEO: Hoe een leek binnen no-time duizenden per maand kan verdienen

Ontdek de gedetailleerde stap-voor-stap methode waarmee zelfs de grootste kluns een passief goed inkomen via het internet kan verdienen.

Geen technische kennis, hoge kosten, website of hoge kosten vereist.

Ontdek meer over dit perfecte verdienmodel

Alex Hartman

Hoi, ik ben Alex Hartman, ik ben internet marketing deskundige met een passie voor beleggen. Op deze website inspireer ik mensen om vanuit huis, met behulp van het internet geld te verdienen.

2 Reacties op "Thuiswerken en Slapend Rijk Worden In Je Pyjama"

 1. Philip

  says:

  Hallo, voor mij iets te snel om 47 euries over te maken op een Tekst die je ook je in drie minuten maakt aan het strand in 'Thailand'. Wat heb je me te bieden? Hoe garandeer je me dat ik met inzet van een aantal uren per dag een leuke omzet ga generen. Waar denk je dan aan. Ik ben geboeid geraakt door het boek Rijke pa,Arme pa. Wil daarmee aan de slag. Graag reactie

 2. hallo ik heb jouw verhaal gelezen. zit ook te watertanden om ook vanuit bali op het strand in 3 uurtjes geld te verdienen. ik heb veel gelezen wat jullie neergezet hebben. wat ik mis een link waar je op klikt en een voorbeeld van bv. affiliate business kan opstarten. dat je dus jullie producten kan gaan verkopen of aanraden via affiliate verkoop. gaarne die link geven zodat ik beginnen. ik heb geen techn.verstand online business. volgens jullie verhaal kan ik bij jullie terecht. hopelijk hoor ik van jullie
  joe

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *