Zo Verdien Je Geld met een Partnerprogramma!

Koppels die het moeilijk hebben schrijven zich in voor een partnerprogramma. Met een beetje hulp leren ze beiden om een betere partner te worden en om de relatie te redden van de ondergrond.

Helaas kost dit geld en is het resultaat vaak bedroevend. Voor dit soort partnerprogramma’s hoef je dus niet op dit blog te kijken, pure geldverspilling.

De andere definitie van een partnerprogramma kan je wel omtoveren tot een rijke man, dit is namelijk een programma waarin je andere websites zoekt die jouw website promoten in ruil voor commissie per lead of per verkoop.

In de volksmond heet dit een affiliatieprogramma en ik ga jou uitleggen op welke manier jij geld kunt verdienen zonder je eigen product te promoten.

Optie 1: Geld Verdienen als Marketeer

Er zijn twee partijen die geld verdienen aan een partnerprogramma. Ik bespreek eerst de variant van de ‘marketeer’. De marketeer gaat producten promoten van een website in de hoop dat de bezoekers van zijn website overtuigd worden van het product op de andere website – en het ook aanschaffen.

De marketeer heeft hier drie dingen voor nodig:

 1. een laptop
 2. een internetverbinding
 3. een eigen platform

Als we er vanuit gaan dat iedere Nederlander een computer/laptop heeft met een internetverbinding, betaalt de marketeer dus eigenlijk niet.

Het opzetten van een platform kan namelijk via Facebook, YouTube of LinkedIn zonder extra kosten. Het is een risicoloze investering en kost enkel tijd en stroom, terwijl de commissiepercentages soms wel rond de 90% liggen!

Als je dus de juiste snaar bij je bezoekers weet te raken, dan kun jij met een paar partnerprogramma’s flink binnenlopen zonder enige financiële risico te lopen.

Hoe Jacko met 1-2 uur per week duizenden euro’s per maand verdient

Ontdek het beste verdienmodel om een passief inkomen op te bouwen op het internet en dat:

 • Zonder technische kennis
 • Zonder product
 • Zonder opstartkosten
 • Zonder te adverteren
 • Zonder vooropleidingen

Start hier met het verdienen van duizenden euro’s per maand

Optie 2: Geld Verdienen als Aanbieder

Een partnerprogramma is interessant voor slimme marketeers, maar mensen die geen enkele verstand hebben van marketing – of helemaal geen tijd/zin hebben in marketing – kunnen hun hart ophalen met een affiliatieprogramma.

De aanbieders van producten kunnen hun gehele marketingbeleid uitbesteden aan partners die hun producten promoten via verschillende platformen. Als aanbieder is het de kunst om veel marketeers te binden, maar toch een flink percentage in eigen zak te houden.

Het nadeel van deze optie is het risico. Als aanbieder ben jij verantwoordelijk voor de opslag en levering van de producten. Jij ontwikkeld producten en dit kost geld. Als op een gegeven moment je marketeers besluiten om over te stappen naar de promotie van andere producten, dan is je marketingplan naar de knoppen.

Het is daarom verstandig om altijd een eigen marketingstrategie op te zetten, zodat je altijd verzekert bent van een eigen inkomen.

Meer Weten over een Partnerprogramma?

Als jij meer informatie wilt hebben over partnerprogramma’s, dan is er genoeg informatie te vinden in e-boeken en videoprogramma’s over dit onderwerp. Duizenden mensen verdienen hun brood als marketeer binnen een affiliatieprogramma.

Geld Gorilla Geheimen is een videoprogramma dat veel heeft betekent voor mijn eerste stappen binnen de wereld van het online geld. Ik leerde via dit programma:

 • op welke manier ik aantrekkelijke teksten kan schrijven;
 • hoe ik bezoekers trek naar mijn websites;
 • en hoe ik een bovenmodaal inkomen opbouw met de promotie van andermans artikelen.

Wil jij dat ook leren? Bekijk dan de informatie in het videoprogramma Geld Gorilla Geheimen en ontdek dat jij ook geld kunt verdienen met een partnerprogramma.

Klik hier voor meer informatie

VIDEO: Hoe een leek binnen no-time duizenden per maand kan verdienen

Ontdek de gedetailleerde stap-voor-stap methode waarmee zelfs de grootste kluns een passief goed inkomen via het internet kan verdienen.

Geen technische kennis, hoge kosten, website of hoge kosten vereist.

Ontdek meer over dit perfecte verdienmodel

Frank Sanders

Hoi, ik ben Frank Sanders, ik ben deskundige op het gebied van geldzaken. Ik heb duizenden mensen geholpen om financieel onafhankelijk te worden. Op deze website laat ik zien hoe iedereen vanuit huis een inkomen kan verdienen en financieel sterker kan worden.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *