7 Tips voor het Verkopen van Je Website voor 4x Meer Geld

LET OP! Als je een website te koop hebt die minimaal 100 bezoekers per dag heeft (liefst in dieet markt, gezondheid, dating, geld verdienen, marketing of iets medisch) neem dan contact met ons op via ons contactformulier!

Als je je website wilt verkopen of tips wilt lezen over het verkopen van je website dan ben je hier 200% op het goede adres.

Met de juiste tips kan je namelijk meer dan vier keer zoveel krijgen voor je website.

In dit artikel vertel ik jou ALLES dat je moet weten voor je je website verkoopt.

TIP 1: Beslis of het wel wijs is om te verkopen

Wat is de reden dat je je website verkoopt?

Verdient het niet zoveel als je gehoopt had?

Ben je te veel tijd kwijt aan andere projecten?

Is dit denk je de manier om het meeste geld te verdienen?

Vind je het niet meer leuk?

Wat vrij belangrijk is bij je keuze is vaststellen wat het minimale aan werk zou moeten zijn om de verdiensten met je website te laten doorlopen.

Als je website op seo gebaseerd is en je nog niet zoveel bezoekers krijgt als je wilt dan kan je nadenken over of het niet een kwestie van tijd is voor je bezoekers krijgt.

Misschien hoef je alleen een paar links te bouwen en 3 maanden te wachten om bezoekers te krijgen.

Het is niet altijd even makkelijk een koper voor je website te vinden, misschien kan je door de website te automatiseren het geld wel sneller terug verdienen.

Op websites zoals sitedeals.nl kun je iemand vinden om de klantenservice aan uit te besteden als dat is waar je je liever niet mee bezig houdt.

Hoe dan ook zijn er te veel variabelen voor mij om voor jou te bepalen of het een goed idee is om je website te verkopen.

Het enige dat ik kan zeggen is weg = weg  dus denk er goed over na voor je je website verkoopt.

Hoe Jacko met 1-2 uur per week duizenden euro’s per maand verdient

Ontdek het beste verdienmodel om een passief inkomen op te bouwen op het internet en dat:

 • Zonder technische kennis
 • Zonder product
 • Zonder opstartkosten
 • Zonder te adverteren
 • Zonder vooropleidingen

Start hier met het verdienen van duizenden euro’s per maand

TIP 2: Een aantal websites waar je je website te koop kunt zetten

Er zijn meerdere websites waar je je website kunt verkopen.

De eerder genoemde sitedeals.nl is er één van.

Hier kun je websites kopen en verkopen.

Nog een Nederlandse website waar je je eigen site te koop kunt zetten is websitetekoop.nl

Net als op sitedeals.nl kun je hier gratis je advertentie plaatsen om websites te kopen of te verkopen.

Ik moet wel zeggen dat het in Nederland vrij moeilijk is een koper te vinden voor een website waar een prijskaartje aan zit.

Op de bovenstaande websites zie je dan ook vooral goedkope websites staan waar niet direct veel op verdient kan worden.

Als je echt een goede website hebt die je kwijt wilt dan wordt het lastiger en heb ik weinig tips.

Je kunt ook een gok wagen bij flippa.com, dit is vooral een goede mogelijkheid als je een Engelstalige website wilt verkopen.

Op flippa worden een stuk meer duurdere websites verkocht, daarom maak je hier ook een betere kans als je je eigen website voor veel geld wilt verkopen.

Natuurlijk moet je website dan wel wat waard zijn.

TIP 3: Behandel je advertentie als een salespage

Als je een advertentie plaatst of een email stuurt waarmee je je website aanbiedt zie dat dan als één van de belangrijkste stappen.

Jaren ervaring in de internet marketing wereld heeft mij geleerd dat hoe goed een verkooppagina is geschreven een heel groot verschil kan maken.

Het kopje bovenaan je verkooppagina kan ervoor zorgen dat je drie keer zoveel verkoopt, zo geldt dat ook voor je website.

Overdrijf het niet maar zorg ervoor dat je website er zo aantrekkelijk mogelijk uit ziet.

Geef veel informatie, zorg voor interessante kopjes, leg uit waarom het een goede keuze is jouw website te kopen, vertel waarom jij je website kwijt wilt en moedig mensen onderaan de tekst aan om contact met je op te nemen.

TIP 4: Contacteer zelf mensen in relevante markten

Welke bedrijven/mensen zouden het meeste geld over hebben voor jouw website?

De kans is groot dat mensen op website verkoop sites niet echt interesse hebben in jouw gebied en er dus een stuk minder voor over hebben.

Stuur brieven naar de mensen met het meeste geld uit jouw niche.

Zoals eerder gezegd is deze brief erg belangrijk, verwaarloos hem niet.

TIP 5: Laat hun eerst een prijs noemen

Één van de bekendste(maar soms ook irritantste) trucs is de ander eerst  een prijs te laten noemen, het is namelijk goed mogelijk dat de ander een hogere prijs zou noemen dan waarvoor jij je site minimaal weg wilde hebben.

Andersom geldt natuurlijk hetzelfde, als je een website wilt kopen en een bepaalde prijs in je gedachte hebt dan bestaat er een kans dat de verkoper laat weten dat hij de website voor een stuk minder kwijt wilt.

Natuurlijk kun je als je je website verkoopt de prijs omhoog proberen te krikken ondanks dat hij of zij al meer noemde dan je er minimaal voor wilde hebben.

Een simpele verkoop techniek dus.

Onthoud wel dat je dit niet te ver moet pushen, het spelletje van “nee noem jij een prijs eerst” kan behoorlijk irritant worden.

Mensen moeten je natuurlijk wel het geld gunnen.

TIP 6: Focus je op de sterke kanten van je website

Een vrij voor de hand liggende tip is natuurlijk dat je bij het verkopen op de positieve kanten van je website moet focussen.

Als je een website hebt met 100 bezoekers per dag die tien euro omzet per maand dan zeg je niet “Website te koop, verdien 10 euro per maand”.

Nee, je zegt meer iets in de richting van “Hard groeiende website met meer dan 100 bezoekers per dag te koop, hoge verdiensten mogelijk”.

Als je een zelf geprogrammeerd systeem hebt dan is dat geld waard, als je veel zelf gemaakte content op je website hebt staan dan is dat geld waard.

Als je in een groeiende markt zit dan kan je dat ook gebruiken in je “sales pitch”.

LET OP! Als je een website te koop hebt die minimaal 100 bezoekers per dag heeft (liefst in dieet markt, gezondheid, dating, geld verdienen, marketing of iets medisch) neem dan contact met ons op via ons contactformulier!

Je website voor het verkopen in een korte tijd 2 keer zoveel waard maken?

Je wilt natuurlijk zoveel mogelijk verdienen met het verkopen van je website. Wat is een betere manier om voor meer geld je website te verkopen dan hem simpelweg meer waard te maken?

Wij hebben simpele tips,tricks en technieken voor je waarmee jij meer geld kunt verdienen met je site.

Deze geheimen staan in ons geld gorilla geheimen programma.

Dit is perfect voor als je meer wilt verdienen met de verkoop van je website of meer wilt verdienen met de websites die je houdt.

Klik direct op de link voor meer informatie:

Geld Gorilla Geheimen Risicovrij Uitproberen

VIDEO: Hoe een leek binnen no-time duizenden per maand kan verdienen

Ontdek de gedetailleerde stap-voor-stap methode waarmee zelfs de grootste kluns een passief goed inkomen via het internet kan verdienen.

Geen technische kennis, hoge kosten, website of hoge kosten vereist.

Ontdek meer over dit perfecte verdienmodel

Frank Sanders

Hoi, ik ben Frank Sanders, ik ben deskundige op het gebied van geldzaken. Ik heb duizenden mensen geholpen om financieel onafhankelijk te worden. Op deze website laat ik zien hoe iedereen vanuit huis een inkomen kan verdienen en financieel sterker kan worden.

7 Reacties op "7 Tips voor het Verkopen van Je Website voor 4x Meer Geld"

 1. Erik

  says:

  Ik heb wel een website die ik wellicht wil verkopen maar ik vraag me af wat ik hiervoor zou kunnen krijgen. Het is een informatieve site over een superfood. De site is sinds februari 2013 online en heeft sinds die tijd 22600 unieke bezoekers gehad. Alleen via natuurlijke zoekresultaten. Het is een site in een markt waar veel geld verdiend wordt. Wellicht dat iemand er een webshop van zou kunnen maken. Kunnen jullie mij eens vertellen wat zo'n site waard kan zijn.

  Alvast bedankt...

  • Alex Hartman

   says:

   Dit is lastig om te bepalen. Als het ik het goed begrijp heb je zo'n 150 bezoekers per dag.

   Ik zou als ik jou was gewoon affiliate marketing doen dus promoot een product over superfoods of afvallen. Of je benadert een partij die er baat bij heeft om deze site te kopen.

  • Martijn

   says:

   Ik zou wel een webshop van uw website kunnen maken.

 2. Makelaar

  says:

  Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de verkoop van jouw website uit te besteden aan overdrachtsadviseur/bedrijfsmakelaar. Wij zijn op dit moment bezig met de oprichting van een bedrijfsmakelaar die zich gaat specialiseren in overdrachtsbegeleiding van online ondernemingen: websitemakelaardij.nl. Wij denken dat deze specialisatie in de online sector nodig is om in deze specifieke branche de rol van overnameadviseur goed te kunnen vervullen.

 3. Raymond

  says:

  Onlangs heb ik me aangemeld bij sitedeals en merkte dat bij sitedeals geen gratis advertentie meer geplaatst kan worden. Om een advertentie te plaatsen moet je eerst 11 euro betalen.
  Nou begrijp ik dat de site ook geld wil verdienen, maar voor 1 enkele advertentie vind ik dat een hoop geld.

  • Alex Hartman

   says:

   Beste Raymond,

   Klopt, ik heb zelf ook vaak zaken gedaan op sitedeals, de reden waarom dit naar mijn inziens ook gedaan is, om de kwaliteit van de verkoop een beetje te stimuleren.

   Ik heb een tijd geweten wanneer er dagelijks tien tallen topics geopend werden met de verkoop van bagger sites door nog kinderen die iets wilden bijverdienen.

   Naar mijns inziens, als je je website wil verkopen dan is de €11 een investering, zijn geld wel waard.

   Succes!

 4. Di

  says:

  Ik wil mijn url wijkverpleegkundige.nl verkopen, waar kan ik dat het best doen?
  Is er een site waar je de Url op kan zetten als je hem wilt verkopen?

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *