Wat Is iPay? Onderzoek + Alternatieven

Als je een aankoop doet, is er vaak de mogelijkheid tot cashback zonder dat je dat misschien weet. Cashback verwijst vaak naar twee soorten financiële transacties met betrekking tot creditcards en betaalpassen die de afgelopen twee decennia alsmaar populairder zijn geworden.

Meestal is het een creditcardvoordeel dat de kaarthouder een klein percentage terugbetaalt van het bedrag dat aan elke aankoop is besteed, of aankopen boven een bepaalde drempelwaarde in dollars.

Cashback beschrijft ook een betaalpastransactie waarbij kaarthouders letterlijk contant geld ontvangen op het moment dat ze een aankoop doen, meestal een klein bedrag boven de artikelprijs. iPay is zo’n cashbackwebsite waarmee je dus geld kunt ontvangen na een aankoop.

Lees hier wat iPay exact is en welke andere cashbacksites er bestaan.

Wat is iPay?

iPay.nl staat bekend als één van de grootste en bekendste cashbacksites van Nederland. Via iPay krijgen gebruikers korting op aankopen die zij online hebben gedaan. Daarnaast krijgen de gebruikers ook de mogelijkheid om op verscheidene manieren iCoins te sparen. iPay maakt deel uit van het online mediabedrijf OrangeBuddies Media.

Hoe Jacko met 1-2 uur per week duizenden euro’s per maand verdient

Ontdek het beste verdienmodel om een passief inkomen op te bouwen op het internet en dat:

  • Zonder technische kennis
  • Zonder product
  • Zonder opstartkosten
  • Zonder te adverteren
  • Zonder vooropleidingen

Start hier met het verdienen van duizenden euro’s per maand

Mediabedrijf OrangeBuddies Media

OrangeBuddies Media is een internationaal opererend online mediabedrijf, gespecialiseerd in (whitelabel) cashbackwebsites en loyaliteitsconcepten. Hun doel is om een ​​meerwaarde te bieden aan zowel consumenten als adverteerders tijdens het online winkelen. Door middel van specifieke targeting helpen ze adverteerders om hun marketingdoelen te bereiken.

Sinds hun oprichting in 2009 hebben ze een snelle groei doorgemaakt. Met meer dan 100 cashbackwebsites in 13 landen zijn zij wereldleider op het gebied van cashback. Jaarlijks winkelen zo’n 8 miljoen consumenten bij hun aangesloten partners via één van de OrangeBuddies Media-websites.

Hun technische ontwikkelingsteam van bekwame en zeer toegewijde professionals richt zich op het leveren van de beste wereldwijde oplossingen voor hun cashback-winkelportalen. Samen streven ze er continu naar om de gebruikerservaring steeds verder te verbeteren.

Door (exclusieve) partnerships aan te gaan met adverteerders is het mogelijk om gerichte marketingcampagnes op te zetten. OrangeBuddies Media biedt adverteerders een online platform met diverse mogelijkheden om zichzelf te presenteren en de winkelervaring van de consument te verbeteren.

Hoe werkt iPay?

Als je je eenmaal hebt aangemeld voor iPay, krijg je de mogelijkheid om op een zeer eenvoudige manier extra kortingen te ontvangen tijdens het online winkelen. Aangezien iPay één van de grootste cashbacksites van Nederland is, zijn er ontzettend veel webshops aangesloten bij iPay. Er zijn meer dan 3000 webshops aangesloten en daar kun je korting krijgen op meubels, kleding, elektronica, vliegtickets et cetera.

Ook kun je, zoals eerder al benoemd, iCoins sparen. Dit kan onder andere door e-mails te lezen die je ontvangt vanuit iPay, je vrienden uit te nodigen om ook lid te worden van iPay en op de website van iPay spellen te spelen en aanbiedingen te delen.

Als dit je allemaal als muziek in de oren klinkt, dan kun je je geheel gratis aanmelden op de website van iPay. Het doel van iPay is om gebruikers een mogelijkheid te geven om heel veel online te winkelen en daarbij cashback te krijgen, wat de ervaring des te beter maakt.

Als jij je aanmeldt op de website, profiteer je van de volgende voordelen: Cashbackkortingen bij online aankopen

  • Genieten van extra kortingen middels kortingscodes en speciale acties
  • Het sparen van iCoins voor cadeaubonnen, contant geld en gratis cadeaus
  • Het verdienen van een vriendenbonus bij het uitnodigen van vrienden

iPay biedt haar diensten sinds 2007 aan, en is voor iedereen toegankelijk. Deze site wordt onder andere gesteund door adverteerders die reclame maken voor hun producten en diensten. Leden kunnen een saldo opbouwen door te reageren op aanbiedingen van adverteerders en deze op een later moment inwisselen voor geld en cadeaus.

iPay betrouwbaar? Onderzoek

Wij hebben voor je uitgezocht of iPay betrouwbaar is en of je er ook daadwerkelijk iets aan hebt. Op verschillende website kan een veelheid aan recensies/reviews worden gelezen.

Over het algemeen lijkt men zeer tevreden te zijn over de mogelijkheden van iPay. Op Google Play krijg iPay met 1588 stemmen zelfs een beoordeling van 4.8 sterren uit 5 en in de App Store 4.4 uit 5 sterren. Ook op thuiswerkervaringen.nl krijgt iPay 3,5 sterren uit 5. Zo zijn er nog een aantal sites zoals zoals tips-geldbesparen.nl, geldgenius.nl, Facebook et cetera waarop iPay wordt beschreven als zeer betrouwbaar.

Een account aanmaken op iPay kan dus zeker geen kwaad als we kijken naar de reviews. Toch willen we je ook wat alternatieven geven die ook positieve reviews hebben gekregen. Zo kun je zelf uitzoeken welk cashbackprogramma het beste bij jou past.

Alternatieven voor iPay

1. Opinieland

Ook Opinieland is een website waarmee je geld kunt verdienen door middel van het invullen van enquêtes. Je kunt je gemakkelijk via de website inschrijven en je kunt dit zelfs doen met je Facebookaccount als je dit fijner vindt!

Als je je eenmaal aangemeld hebt, zal je een mail ontvangen waarmee je je aanmelding kunt afronden. Hierna kun je direct aan de slag met de enquêtes en met geld verdienen! Supermakkelijk dus.

Door middel van deze online enquêtes kan je betaald invloed uitoefenen op diensten en producten die dagelijks door veel mensen worden gebruikt. Daarnaast maak je ieder kwartaal ook nog eens kans op €2000,- als je punten spaart en die inzet voor de loterij. Ook kun je, als je dat wilt, geheel gratis goede doelen steunen!

Opinieland is dus een goed alternatief voor iPay! Schrijf je hier in: www.opinieland.nl

2. Payconiq

Dit is een app waarmee je voornamelijk geld kunt verdienen door producten aan te schaffen; daarmee spaar je namelijk punten. Download simpelweg de Payconiq app in de App Store of Google Play Store en koppel de app aan je bankrekening. Payconiq werkt met iedere bank in Nederland, dus iedereen krijgt de mogelijkheid te sparen met behulp van Payconiq.

Voeg ippies eenvoudig toe aan je Payconiq-app. Ga hiervoor naar het instellingenmenu in de app en voeg jouw nieuwe klantkaart toe. Kies dan voor ippies en vul tot slot het e-mailadres in dat je wilt gebruiken voor je nieuwe ippies-account.

Hierna is ippies gekoppeld aan je Payconiq app en spaar je automatisch én gratis 10 ippies bij ieder betaling vanaf € 1, – bij alle winkels en webshops in de Benelux waar je met Payconiq kan betalen.

Ben je benieuwd geworden? Bekijk dan hier hoe Payconiq precies werkt: www.payconiq.nl.

3. Lifepoints

Op LifePoints kun je een gemeenschap vinden waar mensen graag hun mening en standpunten delen. Hiermee willen zij bereiken de werkwijze van grote bekende merken te beïnvloeden. Als dit ook jouw doel is, naast het verdienen van geld, dan zit je bij LifePoints dus op je plek!

LifePoints is een internationale website met een ledenaantal van meer dan 5 miljoen over de gehele wereld.

Het is de ultieme website voor mensen die veel shoppen en hier graag een beloning voor krijgen. LifePoints werkt niet alleen met producten, maar ook met diensten. Zo kun je bij LifePoints dus punten verdienen tijdens het winkelen, maar ook als je uit eten gaat, de bioscoop bezoekt of naar een gamehall gaat.

Als je je als nieuw lid aanmeldt, ontvang je meteen 10 punten. Het minimale bedrag dat je bij elkaar moet sparen is slechts 5 euro (5500 punten). Als je dat bedrag eenmaal hebt bereikt, staat het vrijwel direct op je account als je je keuze hebt gemaakt. Je kunt kiezen voor cadeaubonnen, maar ook voor een betaling via PayPal. De cadeaubonnen kun je bij veel bekende winkels uitgeven!

4. Euroclix

EuroClix is een puntenloyaliteitsprogramma dat actief is in verschillende Europese landen. Leden verdienen punten (Clix), en kunnen deze inwisselen voor hard geld. Hoe meer punten (Clix) ze hebben verdiend, hoe beter de Clix-wisselkoers zal zijn. Daarom worden de meest loyale leden degenen die het best worden beloond, zoals een loyaliteitsprogramma zou moeten doen.

EuroClix is opgericht in 1999 en was de eerste cashbacksite in Nederland. Tien jaar later hebben ze zich gevestigd als het grootste online loyaliteitsprogramma van Nederland. Ambitieus als ze zijn, waren ze in 2009 hun activiteiten aan het uitbreiden naar België.

Met ca. 200.000 double opt-in leden en een continu groeiend aantal leden kunnen zij hun partners een breed bereik bieden.

Ook met Euroclix heb je een oneindigheid aan mogelijkheden. Zo kun je net als bij iPay geld verdienen door e-mails te lezen, aan loterijen mee te doen, enquêtes in te vullen en leden te werven. Echter kun je met Euroclix nog veel meer.

Je kunt geld verdienen door webshops te beoordelen, mee te doen aan bingo’s, prijsvragen, puzzels en nog veel meer. Genoeg redenen om Euroclix dus te noemen in dit rijtje van goede alternatieven voor iPay! Schrijf je hier in: www.euroclix.l

5. CashbackXL

Ook CashbackXL is een goed alternatief voor iPay. Net zoals de voorgenoemde websites is het weer heel gemakkelijk om je aan te melden en nog gemakkelijker om jouw cash back te krijgen.

Zodra je ingelogd bent op de website van CashbackXL ga je direct naar je favoriete webshop om te gaan shoppen zoals je dat normaal ook zou doen. CashbackXL krijgt dan een een commissie, maar in plaats van deze zelf te houden geven zij deze commissie aan jou als cashback! Jij wordt dus beloond voor het kopen via één van de partners van CashbackXL.

Ook met CashbackXL wordt je winkelervaring beter!

6. KlikJeZakgeld

Ook op KlikJeZakgeld.nl zijn er genoeg mogelijkheden. Net als bij Euroclix kun je bedragen verdienen op deze website door verschillende dingen te doen. Het is heel simpel. Meld je aan en verdien direct 1000 spaarzakjes (€1,-).

Als je actief meedoet via de website, kun je goed geld verdienen. Ook kun je besparen op je online aankopen en kun je meedoen met gratis acties. Als je 12.500 spaarzakjes hebt gespaard, wordt dit aan je uitbetaald. Dit staat gelijk aan €12,50 en is het minimumbedrag dat je moet hebben gespaard om het uitbetaald te krijgen. Een prima alternatief dus voor iPay! Schrijf je hier in: www.klikjezakgeld.nl

7. Cashback.nl

Tot slot is er nog cashback.nl als alternatief voor iPay. Cashback.nl werkt eigenlijk exact hetzelfde als de voorgaande cashbackwebsites. Wat echter heel handig is van Cashback.nl is dat er de mogelijk is tot een CashbackAlertbar.

Als je online shopt krijg je dan automatisch een melding, waardoor je nooit meer cashback zult mislopen. Hiermee bespaar je dus honderden euro’s per jaar!

Als je die CashbackAlertbar hebt geïnstalleerd, dan geeft deze je direct een melding als jij een webshop bezoekt die aangesloten is bij Cashback.nl en waar je dus cashback kunt krijgen. De CashbackAlert wordt geactiveerd zodra je op “cashback activeren” hebt gedrukt. Dan verschijnt er een nieuwe knop met de melding dat de cashback is geactiveerd, en het enige wat je nog hoeft te doen is shoppen!

VIDEO: Hoe een leek binnen no-time duizenden per maand kan verdienen

Ontdek de gedetailleerde stap-voor-stap methode waarmee zelfs de grootste kluns een passief goed inkomen via het internet kan verdienen.

Geen technische kennis, hoge kosten, website of hoge kosten vereist.

Ontdek meer over dit perfecte verdienmodel

Frank Sanders

Hoi, ik ben Frank Sanders, ik ben deskundige op het gebied van geldzaken. Ik heb duizenden mensen geholpen om financieel onafhankelijk te worden. Op deze website laat ik zien hoe iedereen vanuit huis een inkomen kan verdienen en financieel sterker kan worden.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *