Vermijd Eztrader! Waarom Ik het Afraad – Slechte Ervaringen

Ik kan je aanraden weg te blijven bij Eztrader. In deze review vertel ik je precies wat de gevaren van eztrader zijn en waarom. Ik haal niet enkel mijn eigen ervaringen erbij, maar ook die van anderen. Als je aan binaire opties wilt doen, dan raad ik je af om eztrader te gebruiken.

Lees hier alles over eztrader!

Mijn Bronnen – Hoe ik mijn mening heb gevormd

 • Mijn verstand.
 • Ervaringen en meningen van anderen op het internet. zoals je ziet op bijvoorbeeld deze yahoo pagina.
 • Verschillende forumtreads. Zoals bijvoorbeeld deze.
 • Tv, Zoals deze op rtl, Waarin een meneer vertelde dat hij zich had bedacht na het zien van negatieve berichten op het internet. Hij belde de klantenservice op omdat hij al €2300 had gestort om mee te handelen en hij het liever terug wilde. De klantenservice hing in zijn oor op en hij kreeg niet zijn geld terug.
 • Andere blogs, zoals deze. Het gaat in dit artikel voornamelijk over de aandeelhouders en de oorsprong van het bedrijf.
 • Eztrader zelf.

Wil je extra uitleg over wat binaire opties zijn? Bekijk dan even dit artikel over binaire opties.

Gevaar voor mij

Zoals je in dit artikel misschien merkt probeer ik niet al te stellig te spreken en spreek ik vaak over ervaringen van mensen met eztrader. Met een groot en immoreel bedrijf heb je een grotere kans dat ze met advocaten achter je aankomen. Gelukkig leven we in Nederland en ben ik vrij om mijn mening te uiten. Maar voor de zekerheid, hou ik me in.

Dat gezegd te hebben raad ik je aan dit artikel goed te lezen voor je je waagt aan Eztrader. Ik weet niet hoelang ik dit artikel online kan houden.

Geld storten gaat makkelijk, geld eraf halen niet

Het meest zorgwekkende probleem en het meest voorkomende probleem dat ik op internet tegenkwam was het probleem van de uitbetalingen.

Zoals de meneer in de eerste item van het volgende filmpje aangeeft, gaat dat nog niet zo makkelijk:

http://www.rtlxl.nl/#!/rtl-nieuws-132237/40e96017-2a00-3905-b2a9-211a86323247

Zoals deze meneer vertelt lees ik opvallend veel soortgelijke verhalen op het internet. Geld inleggen zou heel makkelijk en snel gedaan zijn, geld opnemen niet. Om geld op te nemen zouden er verschillende gegevens en documenten toegestuurd moeten worden. Na verschillende verplichte acties zou het nog moeilijk zijn om je geld op te nemen.

Het zou gaan om elk plusbedrag op je eztrader rekening, wat de situatie ook is. Dus in het geval je €500 winst maakt, dan zou je dit moeilijk kunnen cashen. Of in het geval je €1000 initieel inlegt en na €800 te hebben verloren beseft dat het niks voor jou is, zou je moeite hebben je laatste €200 op te nemen.

Ik heb meldingen gezien van mensen die anderhalve week moesten wachten op hun geld.

Meldingen van mensen die een maand moesten wachten. En meldingen van mensen die tot op de dag van vandaag nog niks hebben ontvangen.

Ik ben geen enkele melding tegen gekomen van iemand die beweerde dat hij snel of zonder overmatig veel gedoe het geld waar hij recht op had heeft ontvangen. Kortom: Je geld innen zou geen pretje zijn, en de vraag is überhaupt of je het voor elkaar krijgt.

Waarschijnlijk zijn er een hoop mensen die het idee dat ze hun geld (terug)krijgen volledig hebben opgeven.

Of mensen die denken dat het terug wordt gestort, maar het nooit krijgen.

Of mensen die zo moe worden van achter hun geld aangaan, dat ze het eindeloos voor zich uitschuiven.

Hoe dan ook is het geld dat op je eztrader account blijft staan, uiteindelijk voor eztrader. 

Echt gereguleerd, of zogenaamd gereguleerd?

Volgens de website van Eztrader zouden ze gereguleerd moeten zijn. Dat zijn ze ook, alleen vele mensen zetten hun vraagtekens bij wetten en regels van Cyprus. Eztrader is namelijk gevestigd in cyprus, waar het een stuk makkelijker is voor binaire optie bedrijven dan in Nederland.

Je kan je afvragen waarom ze in Cyprus zitten en wat zo’n regulatie dan moet voorstellen.  Valt het überhaupt wel serieus te nemen? Velen zeggen van niet. Ze hebben een reden dat ze in Cyprus zitten.

Gratis bonusgeld, of neppe lok bonus?

Het blijkt dat veel mensen na hun eerste storting gebeld zijn door Eztrader. Ze zouden een bonus krijgen als ze meer geld stortte. Een bonus die gelijk staat aan hun storting. Dus €500 storten = “zogenaamd” €500 gratis extra op je rekening.

Het is dus duidelijk een methode van eztrader om ervoor te zorgen dat je meer geld stort op hun systeem. Ik vind deze marketingtruc nog niet heel immoreel te noemen. Maar wat het immoreel maakt is dat het gratis geld dat je krijgt, helemaal niet gratis is, je krijgt het alleen onder voorbehoud.

Dit zijn twee interessante voorwaarden van de bonussen, dit staat op hun website zelf:

“9. Bonussen worden toegekend en toegevoegd op uw trading account binnen 24 uur na aanvraag en vervallen na 90 dagen.”

“10. Bij een opname verzoek van de fondsen, moet worden verduidelijkt dat het Bonusbedrag niet van het trading account kan worden opgenomen totdat aan de minimum tradingsvolume omzet verplichting wordt voldaan, die overeenkomt met 25 keer de waarde van uw Bonusbedrag volgens bovenstaande periode. Als u bijvoorbeeld een Bonus van $ 500 heeft ontvangen moet u binnen 90 dagen een totaal volume van $ 12.500 genereren (d.w.z. 500 x 25) voordat u in aanmerking komt om uw Bonusbedrag op te nemen”

Het geld dat je zogenaamd krijgt zou je dus binnen 90 dagen 25 keer in waarde moeten laten groeien. Dat is een bizarre eis waar (bijna) niemand aan voldoet. Ik ga er vanuit dat 99,9% van de mensen dit niet bereikt. Al helemaal niet als het gaat om beginnende handelaren.

Als laatst wil ik het volgende stukje van hun voorwaarden nog met je delen, denk er zelf maar over na:

“17. Het bedrijf behoudt zich het recht van volledige vrijheid om Bonussen toe te kennen, te beperken of te annuleren. “

Eztrader’s waardeloze diensten?

Eztrader zou een binaire opties signalen service hebben. Dit is een service waarbij zij jou (of een zogenoemde derde aanbieder) je sms’jes of e-mails versturen met informatie en ideëen over koersen die omhoog of omlaag zouden gaan.  Andere partijën zouden via hun jou dit advies geven.

Volgens een gebruiker zouden ze hem beloofd hebben dat hun gratis service het 80% van de tijd juist heeft. Als de 80% zou kloppen dan zou je dus gegarandeerd vaker goede dan slechte trades maken. Een garantie op winst. Deze gebruiker vertelde dat ze het niet 80% van de tijd goed hadden, maar 30% van de tijd.

Zou het dan net als andere elementen maar een promotie zijn die te mooi is om waar te zijn? Een promotie die er puur is om geld te verdienen? Beoordeel het zelf. Ik ben blij dat ik deze dienst van ze niet heb geprobeerd.

Neppe reviews en valse beloften op internet?

Bij binaire opties brokers zijn er een hoop neppe reviews in de omloop.  Deze zie je vaak via popups, reclames en als je zoekt naar reviews in google. Dit zijn reviews die puur gemaakt zijn voor het geld. Vaak zijn ze van het bedrijf zelf, hebben ze er banden mee, of hebben ze er op een indirecte manier financieel profijt van.

Hier een neppe review video:

Dit is een review die eztrader promoot, puur voor het geld.

Vaak verbergen ze een promotievideo in een advies video. Ze doen dan of de video gaat over tips geven, maar wat ze indirect doen is een binaire optie systeem zoals Eztrader aanraden en de hemel inprijzen. Hoe het psychologisch werkt is dat door een methode te laten zien die werkzaam en makkelijk lijkt, de kijker denkt “dit kan ik ook”. “Ze maken veel geld via een bepaalde manier, dus waarom zou jij het niet kunnen?”, dat is het idee dat ze willen dat jij krijgt.

Jou het idee geven dat je rijk kan worden met dit systeem en dat dat niet zo makkelijk is werkt beter dan direct de voordelen van het systeem te benoemen(zoals je bij traditionele reclame hebt).

Inactiviteit = diefstal van je geld?

Dit is wat er ook in hun voorwaarden staat:

“• Indien u binnen een periode van 7 maanden geen transacties uitvoerde in uw account, dan wordt uw account “slapend”. Slapende accounts wordt een 100% onderhoudsvergoeding aangerekend, gebaseerd op het account saldo. De vergoeding wordt in rekening gebracht aan het einde van de 7de maand volgend op de laatste geregistreerde transactie.”

Met andere woorden: Als je 7 maanden niks met je account doet dan is al het geld dat op je rekening staat van hun. Ook als het €10.000 of €100.000 is. Velen vinden dit diefstal, crimineel en een hele trieste manier van bedrijfsvoering.

Dit komt Eztrader natuurlijk erg goed van pas bij de mensen die hun geld niet of niet snel terug betaald krijgen. Als iemand stopt met handelen via Eztrader en twee maal poogt zijn geld terug te krijgen over 3 maanden tijd, dan zou het kunnen dat hij of zij het de maanden daarop uitstelt. Zo kunnen een hoop mensen de voorwaarden over het hoofd zien waardoor ze hun geld verliezen. Laten we eerlijk wezen, hoeveel mensen lezen de voorwaarden?

Vind ervan wat je ervan vindt, maar voor mij is dit een grote reden om te concluderen dat Eztrader een immoreel bedrijf is, en niks tot weinig geeft om jouw behoeften. Een onderhoudsvergoeding van 100% vind ik belachelijk hoog! Vooral als het gaat om hoge bedragen.

Neem het jezelf niet kwalijk

Je bent een mens, dat weet eztrader. Daar spelen ze graag op in.

Als je hebt meegedaan met Eztrader en je je geld hebt verloren kan je je misschien slecht voelen over jezelf, maar dit hoeft niet. Eztrader weet heel goed hoe ze in moeten spelen op jouw behoeften om je leven te verbeteren en meer geld te verdienen.

Het is erg logisch en goed dat je altijd kijkt naar manieren om het leven makkelijker te maken. Binaire opties is een prima manier om dit te doen, je moet alleen wel weten wat je doet, anders loop je de kans geld te verliezen aan producten zoals Eztrader.

Wil je liever niet zelf je beleggingen doen?

Ik heb eerder een artikel geschreven die een vraagteken zet bij de vraag of je überhaupt zelf je beleggingen wilt/moet doen.

Het is namelijk niet makkelijk of zonder inspanningen. Weinig mensen kunnen dit succesvol doen. Er is een slim alternatief om je beleggingen niet zelf te doen.

Dit is niet gelijk makkelijk, maar het is wel makkelijker dan zelf je trades te doen.

Dit artikel ging over forex (wiki uitleg: wat is forex), maar is voor een groot gedeelte ook toepasselijk voor binaire opties.

Klik hieronder voor het artikel:

Of je forex trading zelf moet doen en waarom de meeste mensen falen met zelf forex trading doen

Ervaringen conclusie Eztrader

Mijn conclusie is al met al, dat het er vooral op lijkt dat eztrader enkel uit is op je geld en niks geeft om jou.

De voorwaarden die zijn besproken wijzen in ieder geval niet op veel empathie of behoefte om jou verder te helpen met je financiële succes.

Hun manier van handelen die mensen over het hele internet rapporteren belooft weinig goeds.

Dit wist je al maar laat ik het nogmaals zeggen: Ik raad af om je bezig te houden met Eztrader.

Help je mee de juiste kennis te verspreiden?

Ik ken niet alle verhalen en ik heb niet de gehele voorwaarden van Eztrader doorgelezen.

Misschien zijn er een hoop dingen waar mensen zich aan storen waar ik niet van bewust ben.

Als jij iets leest in de voorwaarden of van iets bewust bent dat je aan het licht wilt brengen, reageer dan aub onder dit artikel. Ik en anderen zullen dat erg waarderen.

Goed alternatief om zonder zwendel geld te verdienen

Er zijn een hoop binaire optie systemen die je even erg of zelfs erger om de tuin leiden dan Eztrader.

Er zijn ook goede systemen om binaire opties mee te verhandelen.

Ze zijn aangemeld bij de Britse autoriteit FCA (#509909) en houden zich aan de wett.

Het blijkt dat ze echt in korte tijd je terugbetalingen willen doen. Vele ervaringen op internet vertellen dat het binnen 24 uur is, wat zegt dat het ook anders kan dan hoe Eztrader het doet.

Er is een klantenservice in Nederland gevestigd, dat vind ik zelf ook een groot pluspunt.

Tot slot zouden de bonussen ook echt bonussen zijn.

Niet alle binaire optie brokers zijn er op uit om zoveel mogelijk hun zakken te vullen ten koste van jou, het kan anders.

 

Alex Hartman

Hoi, ik ben Alex Hartman, ik ben internet marketing deskundige met een passie voor beleggen. Op deze website inspireer ik mensen om vanuit huis, met behulp van het internet geld te verdienen.

7 Reacties op "Vermijd Eztrader! Waarom Ik het Afraad - Slechte Ervaringen"

 1. J. Volmering

  says:

  mijn ervaring met eztrader. ook ik was zo dom om de kleine lettertjes niet te lezen over snel geld verdienen met binaire opties. weinig of geen ervaring is helemaal niet erg zei m'n account manager ( denise de jong en twijfel of dit wel haar echte naam is) we gaan je dit allemaal leren dat heb zo onder de knie. om een lang verhaal kort te maken, het enige waar je snel achter komt is dat je niet op de beurs handelt maar een door hun bedacht spelletje. jouw winst is hun verlies, 3 keer raden wie hier gaat winnen. dan wil je stoppen zo snel als je maar kunt, dan gaat de truckendoos open met sorry, we hebben te weinig tijd aan jouw besteed we hadden computerstoring vanaf nu gaat het beter er worden gouden bergen beloofd maar.......helemaal niets. we zouden daghandel doen en als mevr. in de gaten krijgt dat het menens is om te stoppen gaat ze savond's laat geld van jouw beveiligde rekening gebruiken om langlopende opties af te sluiten. dat heet in gewoon nederlands DIEFSTAL . kortom ik heb hierover een stuk in de telegraaf willen schrijven, een gespecialiseerd advocaten kantoor in de arm genomen om mijn geld terug te laten storten, maar dan ben je maaaanden verder. als iemand wil weten hoe je deze oplichters moet aan pakken kan je gerust contact met mij opnemen via e mail ik zal je verder proberen te helpen. ik wil via deze weg dan ook nog graag natrappen naar Denise de Jong als je met deze vieze vuile stinktrut te maken krijgt reken maar dat het je geld gaat kosten.GA NOOIT met EZTRADER in zee.

  zo dat lucht op.

 2. Hans Verkerk

  says:

  Wat een eerlijke review van je, je bent een goed mens. Zo eerlijk dat de link die je in de pagina geeft via idevaffliliate laat lopen. Leuk om te zien dat de oplichters niet onschuldigen maar ook elkaar aan het naaien zijn :)

  • Frank Sanders

   says:

   Bedankt voor je aardige reactie Hans. Ik doe dit ook alleen om onschuldige mensen te beschermen tegen dit soort praktijken. Ik zou me schuldig voelen als ik dat niet deed!

 3. P Meijerink

  says:

  Wat tof dat u een eerlijke review heeft geplaatst, met het risico dat dit artikel verwijderd kan worden! Ook ik was aan het overwegen om met eztrader in zee te gaan, maar daar zie ik nu zeker weten van af. Heeft u misschien een andere site waar ik wel veilig en betrouwbaar aan binaire opties kan doen?

 4. Sjaak

  says:

  Hmm, ik had inderdaad die reviews bekeken die in uw bericht staan, alvorens met Eztrader te beginnen. Ik was in de overtuiging dat dit eerlijke recensies waren van mensen met goede bedoelingen. Maar nu ik uw artikel lees zie ik inderdaad wat voor doorgestoken kaart het allemaal is. Wat een oplichters!

  En dan ook nog die belachelijke algemene voorwaarden. Alsof er enig persoon op deze aarde is die zijn inzetbedrag in zo'n korte tijd met factor 25 kan vermenigvuldigen. Dan moet je ontzettend veel geluk hebben, en zelfs dan is het twijfelachtig. Dit gecombineerd met uw andere bronnen heeft mij ervan overtuigd te stoppen met Eztrader. Gelukkig had ik er nog niet te veel geld in gestoken. Ik ga hier niet meer mee in zee!

 5. Gerrit

  says:

  Jezus, dat dit allemaal zomaar kan!!!! Je moet echt ontzettend goed opletten blijkbaar op internet!!!! Dank jullie wel voor de waarschuwing, ik was er denk ik met open ogen in getrapt!!!!

 6. Ronald

  says:

  Jezus, je moet dus gewoon geld betalen als je het even niet gebruikt? Dat is echt schandalig, dat doe je toch niet! Als je je klanten slecht behandelt hoef je niet te verwachten dat ze blijven...

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *